U wilt een bedrijfsplan schrijven. Misschien omdat dit van u gevraagd wordt van een financier, maar wellicht ook omdat u voor uzelf uw doelen voor de komende jaren op papier wil hebben. U heeft echter geen idee waar te beginnen of loopt vast tijdens het schrijven. Daarnaast kan het zijn dat u cijfermatig niet zo goed onderlegd bent. Of u heeft gewoon te weinig tijd om op korte termijn een bedrijfsplan af te leveren wat aan alle kwaliteitseisen voldoet. In al deze gevallen en meer zijn wij er voor u.

We nemen het schrijven van bedrijfsplan volledig uit handen voor u. Inclusief financiële prognoses als dat gewenst is. De bedrijfsplannen die wij schrijven worden opgesteld in een door banken en andere financiële instellingen erkend format. Geen enkel businessplan is echter hetzelfde. We kunnen alleen op basis van maatwerk u het beste tot dienst zijn.

Op basis van uw wensen bestaat het volledige ondernemingsplan uit één of meer van de volgende onderdelen:

Bedrijfsplan; hierin staat alles over het bedrijf. Wie zijn de ondernemers, wat is hun visie en missie, welke ontwikkelingen zijn er gaande op de markt. Wat zijn de sterke kanten van uw onderneming, welke concurrenten kunnen u bedreigen etc.

Financieel plan; in het financieel plan worden de prognoses geschetst voor de toekomst. Welke marges verwacht u te halen en wat zijn de financiële consequenties van uw bedrijfsplannen (bijvoorbeeld wel of niet aannemen van personeel)

Marketingplan; welke marketingacties gaat u ondernemen om uw product of dienst onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep(en) en welke invloed hebben zij op de aanwas van nieuwe klanten.

Verkoopplan; Dit is de cijfermatige onderbouwing van het marketingplan. Hierin kan bijvoorbeeld aan bod komen hoe je het budget binnen elke marketingactie verdeelt. Of als u folders gaat bezorgen, in welke wijken laat u die dan bezorgen en op welke dag? Als u gaat acquireren waar en wanneer maakt u dan de meeste kans uw doelgroep te treffen?

Specialisatie
Bedrijfsfinanciering.nl is onderdeel van Solvid Ondernemen BV. Wij specialiseren ons in het begeleiden bij financieringsaanvragen en het ondernemerschap in het algemeen. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de vragen die leven bij financiers en kunnen onze plannen zo opstellen dat u sneller aan tafel komt met een investerende partij.

Naast ons netwerk van bankrelaties hebben wij toegang tot alle overige financieringskanalen waaronder microfinanciering, crowdfunding, leasing en factoring. Daarnaast ontvangt een groot aantal particuliere investeerders een overzicht van de bij ons binnengekomen aanvragen. Door de aanvraag via meerdere kanalen in te dienen vergroten we uw kans op financiering.

Aanvraagformulier

Groot netwerk van bankrelaties, diverse financieringskanalen en particuliere investeerders!