HomeFinancieringsbehoeften

Financieringsbehoeften

Een financieringsbehoefte ontstaat altijd op een belangrijk moment voor uw onderneming. Toch behandelen de meeste financiers u als één van velen en wordt er soms nauwelijks oprecht gekeken naar de aanvraag. Financieringsbehoeften.nl levert echter maatwerk en nemen de tijd voor iedere ondernemer die zijn ideeën aan ons voorlegt.

De aanvraag van een bedrijfsfinanciering is een grote stap, bepalend voor het verdere verloop van uw professionele carrière. Dit wilt u natuurlijk goed aanpakken. Samen met u gaan we kijken naar alle mogelijkheden waarop we de financiering kunnen bewerkstelligen. Daarbij maken we gebruik van alle mogelijke opties. Om te weten of u in aanmerking komt voor bedrijfsfinanciering kunt u het aanvraagformulier op deze website invullen. Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag wat de mogelijkheden zijn.

Onze garantie!
Wij specialiseren ons in het verkrijgen van bedrijfsfinancieringen voor ELKE FINANCIERINGSBEHOEFTE OF KREDIETBEHOEFTE! Of u nu op zoek bent naar een kleine lening van €10.000,- of een miljoenenidee heeft, wij garanderen dat we alle mogelijkheden benutten om uw plannen te realiseren.
We hebben toegang tot alle formele financieringskanalen zoals banken, microfinanciering, crowdfunding en leasemaatschappijen maar daarnaast ontvangt een groot aantal particuliere investeerders een overzicht van de bij ons binnengekomen aanvragen.

Belofte 1: Persoonlijke aandacht

Voor onze investeerders is met name de motivatie van de ondernemer belangrijk en het potentieel voor de toekomst.

Belofte 2: Direct aktie

Wij beseffen ons dat u als ondernemer liever gisteren dan vandaag uw plannen zou realiseren. We stellen dan ook alles in het werk om uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Na het invullen van het aanvraagformulier nemen we binnen een werkdag telefonisch contact met u op om een vrijblijvende eerste afspraak in te plannen. Na het eerste gesprek heeft u meteen een indicatie van uw slagingskansen.

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]

Overbruggingskrediet nodig?

© 2023 · INBC BV