HomeGemeentekrediet

Gemeentekrediet

[vc_row type=”container” padding_top=”” padding_bottom=””][vc_column][vc_column_text]Heeft u weleens gehoord van het Bbz? Het ‘Besluit Bijstandsverlening Zelfstandigen? Dit is een gemeentekrediet voor zowel startende als gevestigde ondernemingen. Het verkrijgen van een Bbz is gemakkelijker dan andere kredieten, omdat de voorwaarden minder streng zijn. Of u recht heeft op een Bbz is afhankelijk van diverse factoren. Dankzij onze ervaring bij gemeentes ontdekken wij in een persoonlijk gesprek snel of een Bbz voor u de juiste financieringsvorm is.

Bedrijfsplan

Daarnaast ondersteunen wij u bij het ontwikkelen van een solide bedrijfsplan inclusief financieel plaatje, zodat u uw aanvraag zo goed mogelijk in kunt dienen. Hiermee verhogen we de kans op succes! Weten of u in aanmerking komt voor de Bbz? Vul dan ons aanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag vrijblijvend contact met u op.

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]

Onze werkwijze:

  1. U vult het aanvraagformulier in.
  2. Wij analyseren uw binnenkomende aanvraag.
  3. Wij nemen binnen een werkdag telefonisch contact met u.
  4. Wij nodigen u graag uit voor een kosteloos gesprek bij ons op kantoor
  5. U heeft nog geen ondernemingsplan nodig om bij ons een aanvraag te doen, voor ons is de ondernemer het belangrijkste
  6. Na het gesprek bij ons op kantoor zullen wij uw aanvraag verder in detail uitwerken en neerleggen bij de bij ons aangesloten geldverstrekkers.
  7. U kunt vervolgens zelf bepalen met welke geldverstrekker en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen.

Bellen mag natuurlijk ook 013-7115143 .
[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=UBRLo25enjg”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”container” padding_top=”” padding_bottom=””][vc_column][vc_cta h2=”Groot netwerk van bankrelaties, diverse financieringskanalen en particuliere investeerders!” add_button=”bottom” btn_title=”Naar aanvraagformulier toe (klik hier).” btn_color=”green” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_css_animation=”left-to-right” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fbedrijfsfinanciering.nl%2Faanvraagformulier%2F|||” btn_button_block=”true” btn_custom_onclick=”true”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Overbruggingskrediet nodig?

© 2023 · INBC BV