Deze website is onderdeel van Solvid Ondernemen BV opgericht in 2002 en specialist op het gebied van ondernemerschap waarbij het onderwerp financiering centraal staat.

Wij werken voor grote organisaties zoals UWV en gemeenten. Maar stellen onze expertise uiteraard ook beschikbaar voor de individuele ondernemer. Voor zowel starters als gevestigde ondernemers halen wij hoge successcores bij financieringsaanvragen.

Doordat wij op jaarbasis gemiddeld 250-350 ondernemers begeleiden weten wij wat er gevraagd wordt door investeerders en wij delen deze kennis volledig met u. Op basis van maatwerk bieden wij ieder probleem het hoofd.

Solvid stelt alles in het werk om uw project meer dan succesvol af te ronden. Op onze website www.solvidondernemen.nl kunt u onze bedrijfsfilm vinden voor een kort inzicht in onze dienstverlening.

Aanvraagformulier

Onze werkwijze:
1. U vult het aanvraagformulier in.
2. Wij analyseren uw binnenkomende aanvraag.
3. Wij nemen binnen een werkdag telefonisch contact met u.
4. Wij nodigen u graag uit voor een kosteloos gesprek bij ons op kantoor.
5. U heeft nog geen ondernemingsplan nodig om bij ons een aanvraag te doen, voor ons is de ondernemer het belangrijkste.
6. Na het gesprek bij ons op kantoor zullen wij uw aanvraag verder in detail uitwerken en neerleggen bij de bij ons aangesloten geldverstrekkers.
7. U kunt vervolgens zelf bepalen met welke geldverstrekker en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen.