Het valt niet te ontkennen. Voor startende ondernemers is het lastiger om een financiering te bewerkstelligen dan voor een gevestigde ondernemer. Maar als je de juiste partijen weet te benaderen met de juiste propositie is er meer mogelijk dan je denkt.

Bedrijfsfinanciering.nl heeft haar netwerk ingericht op het verkrijgen van startkapitaal en additionele financiering voor de beginnende ondernemer. Wij vinden voor ondernemers de juiste vorm van financiering, of dit nou via crowdfunding, microfinanciering, informal investors, kredietunie of een andere route is, wij gaan door waar anderen stoppen.

Wij geloven in de kracht van startende ondernemers. Alle grote bedrijven zijn ooit klein begonnen. Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om hun plannen te realiseren. Een succesvolle financieringsaanvraag maakt het verschil tussen groeien of stilstaan, starten of blijven dromen. Samen met u gaan we kijken naar alle mogelijkheden waarop we de financiering kunnen bewerkstelligen. Daarbij maken we gebruik van alle mogelijke opties. Om te weten of u in aanmerking komt voor bedrijfsfinanciering kunt u het aanvraagformulier op deze website invullen. Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag wat de mogelijkheden zijn.

Aanvraagformulier

Onze werkwijze:

  1. U vult het aanvraagformulier in.
  2. Wij analyseren uw binnenkomende aanvraag.
  3. Wij nemen binnen een werkdag telefonisch contact met u.
  4. Wij nodigen u graag uit voor een kosteloos gesprek bij ons op kantoor
  5. U heeft nog geen ondernemingsplan nodig om bij ons een aanvraag te doen, voor ons is de ondernemer het belangrijkste
  6. Na het gesprek bij ons op kantoor zullen wij uw aanvraag verder in detail uitwerken en neerleggen bij de bij ons aangesloten geldverstrekkers.
  7. U kunt vervolgens zelf bepalen met welke geldverstrekker en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen.

Bellen mag natuurlijk ook 013-7115143 .

Groot netwerk van bankrelaties, diverse financieringskanalen en particuliere investeerders!