Heeft u een aanvraag ingediend voor een banklening of bankkrediet of wilt u dat gaan doen dan is de volgende informatie voor u belangrijk:

De kans dat uw aanvraag wordt afgewezen zonder de juiste voorbereiding is zeer groot.

U vergroot uw kansen op een succesvolle bankfinanciering door er voor te zorgen dat u optimaal voorbereid aan de aanvraag begint. U krijgt geen tweede kans om een goede eerste indruk te maken!
Banken zijn zeer selectief geworden bij het verstrekken van financieringen maar met de juiste bedrijfsplannen en financiƫle onderbouwing en een goed netwerk is alles mogelijk. Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om hun plannen te realiseren.

Een succesvolle financieringsaanvraag maakt het verschil tussen groeien of stilstaan, starten of blijven dromen, faillissement of doorstart.
Ook als u al door de bank bent afgewezen dan nog kunt u via bankfinanciering.nl aan een banklening of bankkrediet komen.

Onze garantie!
Naast ons netwerk van bankrelaties hebben wij toegang tot alle overige financieringskanalen waaronder microfinanciering, crowdfunding, leasing en factoring. Daarnaast ontvangt een groot aantal particuliere investeerders een overzicht van de bij ons binnengekomen aanvragen. Door de aanvraag via meerdere kanalen in te dienen vergroten we uw kans op financiering.

 

Aanvraagformulier

Onze werkwijze:
1. U vult het aanvraagformulier in.
2. Wij analyseren uw binnenkomende aanvraag.
3. Wij nemen binnen een werkdag telefonisch contact met u.
4. Wij nodigen u graag uit voor een kosteloos gesprek bij ons op kantoor.
5. U heeft nog geen ondernemingsplan nodig om bij ons een aanvraag te doen, voor ons is de ondernemer het belangrijkste.
6. Na het gesprek bij ons op kantoor zullen wij uw aanvraag verder in detail uitwerken en neerleggen bij de bij ons aangesloten geldverstrekkers.
7. U kunt vervolgens zelf bepalen met welke geldverstrekker en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen.